0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Më së shumti borë dhe më ftohtë në Kodër të Diellit

- Shtresë më të lartë të borës prej 68 centimetra sot në mëngjes është matur në Kodër të Diellit. Vijojnë me 17 centimetra Hanet e Mavrovës, 14 Gjurishtë, 13 Krushevë, 9 Pozharan, 6 Demir Kapi, 2 Manastir, Prilep.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle