0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Më së shumti ankesa në banka për kartelat debitore dhe kreditore

- Analiza e strukturës së ankesave për produkte dhe shërbime bankare nga anketa e Bankës Popullore tregon se vitin e kaluar kanë mbizotëruar ankesat për kartelat debitore dhe kreditore, me pjesëmarrje prej 36,6 për qind, prej të cilave pjesa më e madhe kishin të bënin me vlerën dhe përllogaritjen e kompensimeve dhe funskionalitetit të shërbimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle