0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Më së ftohti në Kodër të Diellit

- Temperaturë më e ulët -5 gradë në mëngjes është matur në Kodër të Diellit. Vijojnë Mavrova dhe Krusheva me -2 dhe Berova me -1 Celsius.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle