0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQStorje SQ

Me rritjen e gjobave për dhunë ndaj kafshëve deri në vetëdijesim më të madh tek popullata

Rritja e dënimeve për dhunën ndaj kafshëve është një trend kudo në botë, përfshirë edhe vendin tonë. Drafti i Kodit të ri Penal për torturimin e kafshëve parashikon rritje të dënimeve, si dhe zgjerim të nenit me “vrasjen e kafshëve”. Në Kodin Penal ekzistues, neni 233 i referohet vetëm “torturës së kafshëve”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle