0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të  Personave me Nevoja të Veçanta, Universiteti i Tetovës organizoi tryezë të rrumbullakët

Programi studimor për Edukim special dhe rehabilitim në kuadër të Fakultetit Pedagogjik në Tetovë së bashku me Institutin  për  edukim special dhe rehabilitim në kuadër të Fakultetit Filozofik në Shkup, më datë 02.12.2021, organizuan tryezën e rrumbullakët me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare  të  Personave me Nevoja të Veçanta, me temë “Arsimi inkluziv  në Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle