0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Më pak se një javë deri në zgjedhje, kandidatët në garë për t’i fituar votat e qytetarëve

Më pak se një javë deri në zgjedhje, partitë dhe kandidatët për kryetarë i vazhdojnë aktivitetet parazgjedhore në përpjekje t'i fitojnë votat e qytetarëve. Në premtimet parazgjedhore me transport falas, asfaltim të rrugëve, rikonstruktime dhe ndërtim të kopshteve, shkollave, sallave sportive, ndërsa paralajmërohet edhe zhvillimi i turizmit eko dhe rural, digjitalizim të shërbimeve që i ofrojnë komunat dhe transparencë të plotë ndaj qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle