0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Me një projekt evropian do të sigurohen pajisje për zjarrfikësit nga Juglindja për shuarjen e zjarreve pyjore

Me një projekt të financuar nga Bashkimi Evropian përmes Interreg-IPA Programit për bashkëpunim ndërkufitar midis Republikës së Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të prokurohet pajisje e plotë mbrojtëse për shuarjen e zjarreve pyjore për të gjithë zjarrfikësit nga Rajoni i Planifikimit Juglindor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle