0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Me një ekspozitë retrospektive dhe donacion prej katër milionë denarë për Klinikën për Sëmundjet e Fëmijëve, “Alkaloid” shënoi 85 vjetorin e tij

Filmi i parë për "Alkaloid" nga viti 1950, kutia më e vjetër dhe miratimi origjinal për prodhimin e ilaçit "Kafetin", paketimi i parë "Bekutan", makinat më të vjetra industriale dhe shumë eksponante të tjera të kompanisë janë të vendosura në ekspozitën në Muzeun e Qytetit të Shkupit me rastin e 85 vjetorit të "Alkaloid".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle