0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Me ndihmë amerikane deri në progres të madh në pjesën e energjetikës

Vendi tani më i ka plotësuar të gjitha obligimet që i ka ndaj Bashkësisë energjetike dhe ka progres të madh në pjesën e energjetikës që shihet edhe nga raporti I Komisionit Evropian, porositi ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në ngjarjen përfundimtare të Projektit të USAID-it për zhvillimin e tregjeve rajonale të energjisë dhe diskutim në temë “Sfidat e ardhshme në zhvillimin e sektorit energjetik në Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle