Uncategorized SQ

Me “Kovid 4” grante për kompani nga sektorët më të prekur

Me linjën e kreditit pa interes “Kovid 4”, në vlerë prej dhjetë milionë eurosh, që e promovoi Qeveria dje si pjesë e pakos së gjashtë të masave antikrizë, janë parashikuar grante deri në 15,000 euro për kompanitë nga sektorët më të prekur – turizmi, hotelieria, ivent industria, institucionet shëndetësore private, tregtarë individualë dhe zejtarë, nëse hapin vende të reja pune dhe rrisin të ardhurat.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle