0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQ

Me investime kapitale në luginën jugore të Vardarit do të ujiten 2.150 hektarë të rinj për bujqësi konkurruese dhe moderne

Në afatin e paraparë është realizuar faza e dytë e "Projektit për ujiten e luginë jugore të lumit Vardar", që për bujqit do të thotë ulje e shpenzimeve për prodhim dhe parakusht për modernizim të sektorit agrar. Bëhet fjalë për një sistem modern  për furnizim me ujë në bujqësi, që është me rëndësi vitale për këtë anë. Pa menaxhim të dukur dhe racional me resurset e ujit dhe pa sisteme moderne për ujitje, nuk mund të flasim për bujqësi të zhvilluar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle