0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Më ftohtë në Mavrovë dhe në Kodrën e Diellit

Temperaturë më e ulët prej - 12 gradë Celsius në mëngjes është matur në Mavrovë dhe në Kodrën e Diellit. Vijojnë Ohri, Krusheva, Dibra dhe Tetova me -8, në Pretor -7, në Berovë -4, Manastir -3, Prilep, Kriva Pallankë -2, Shtip, Vinicë -1, Kumanovë, Strumicë, Shkup, Zajçev Rid, Demir Kapi 0, Gjevgjeli 3.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle