0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Më ftohtë në Hanet e Mavrovës, më shumë borë në Kodrën e Diellit

Më ftohtë në mëngjes në shtet është në Hanet e Mavrovës, ku në orën 07:00 janë matur -12 gradë, si dhe Kodrën e Diellit -11, Berovë -10, Kriva Pallankë - 9. Në Pretor, Manastir dhe Krushevë temperaturat është ulur 8 gradë nën zero, -7 në Tetovë, -6 në Ohër dhe Prilep, -5 në Strumicë dhe Vinicë, -4 në Shkup-Petrovec, -2 në Shtip dhe Demir Kapi, -1 në Shkup - Zajçev Rid dhe 2 gradë në Gjevgjeli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle