0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

- Më ftohtë sot në mëngjes ishte në Kodër të Diellit me temperaturë me -4 gradë, zero gradë janë matur në Hanet e Mavrovës, ndërsa shtatë gradë maksimale në Demir Kapi dhe Gjevgjeli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle