0_Maqedoni.Portal SQParashkimi i motit SQShoqëri SQ

Më ftohë në Berovë

Në Berovë sot në mëngjes është shumë ftohtë, tre gradë, ndërsa më së ngrohti në Dojran 12 gradë. Siç kumtoi DPHM, deri në orën 8:30 janë matur katër gradë në Lazaropolë, 6 në Strumicë dhe Manastir, 7 në Hanet e Mavrovës, Tetovë, Pretor, Kriva Pallankë, Prilep dhe Shkup-Petrovec, 8 në Shtip, Kodrën e Diellit dhe Demir Kapi. 9 në Shkup-Zajçev Rid dhe Kumanovë, si dhe 10 në Krushevë, Vinicë dhe Gjevgjeli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle