0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Me përvojë dhe mbështetje nga Suedia, ESHS-ja do të punoj për rritjen e shfrytëzimin dhe qasjen e të dhënave statistikore

Përmirësimi i efikasitetit të procesit, përfshirja dhe kualiteti i prodhimtarisë statistikore, si dhe të sistemit kombëtarë për komunikim dhe koordinim dhe menaxhim me burimet njerëzore, është qëllimi i projektit "Rritja e shfrytëzimit dhe qasja e të dhënave zyrtare statistikore në Republikën e Maqedonisë së Veriut”, në të cilin Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS) punon me Entin Statistikor të Suedisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle