0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Më 15 tetor do të publikohen institucionet të cilat nuk kanë lidhur marrëveshje për furnizim me energji elektrike

Të gjitha komunat dhe ndërmarrjet publike në kuadër të komunave, por edhe në kuadër të pushtetit qendror, të cilat nuk kanë lidhur marrëveshje për furnizim me energji elektrike, bëjnë 20 për qind harxhime më të mëdha në buxhetet, të cilat i mbushin qytetarët dhe do të bëhen publike një nga një më 15 tetor, e unë do të kërkoj nga Qeveria përgjegjësi dhe personat udhëheqës të sqarojnë pse kanë kaluar në furnizues të fundit, tha sonte ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle