Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Mbyllet seanca e qeverisë bullgare për shkak të tensioneve ndërmjet Rusisë dhe NATO-s

Në një seancë të mbyllur të qeverisë bullgare u debatua  për raportin e ministrit të Mbrojtjes Stefan Janev në të cilin detajisht janë prezantuar  informata për gjendjen me tensionet ndërmjet NATO-s dhe Rusisë, si dhe për vendimet  e miratuara në Këshillin e djeshëm për siguri kombëtare lidhur me qëndrimin e Bullgarisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle