0_Web_Ballina – Sllajder SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Mbrojtja në rastin “Lagjja e Trimave” i kërkoi Gjykatës së Lartë të rrëzojë aktgjykimin dhe ta kthejë atë për rigjykim

Për shkak të shkeljeve thelbësore të procedurës penale para gjykatës së shkallës së parë dhe të dytë, të përcaktuar gabimisht situatën faktike dhe shkeljen e kodit penal, mbrojtja e të akuzuarve në rastin “Lagjja e Trimave” sot në një seancë publike para Gjykatës së Lartë kërkoi shfuqizimin e aktgjykimit dhe rasti të kthehej për rigjykim ose të shndërrohej në vendim për pafajësi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle