Magazinë SQ

Mbretëresha e Britanisë së Madhe e feston jubileun e saj platin

Mbretëresha Elizabeta e Dytë prej sot deri më 5 qershor e feston jubileun platin - 70 vjetorin në fronin britanik. Miliona njerëz në mbarë Britaninë e Madhe dhe në botë sot do të mund t'i bashkohen kremtimit të mbretëreshës 96 vjeçare, e cila sundon më gjatë se cilido qoftë paraardhës si saj, publiloi Qeveria britanike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle