0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MBPEU: Subvencion shtesë prej 5.760 denarë për të gjithë bujqit me një apo më shumë hektarë kultura drithërore

Plani nacional për prodhimtarinë e ushqimit përmban masa për mbështetje të drejtpërdrejtë të bujqve, me theks në kulturat drithërore. Sigurohet edhe masë shtesë motivuese për prodhuesit e kulturave drithërore prej 5.760 denarë për një hektarë për të gjithë bujqit që kanë realizuar të ardhura nga një apo më shumë hektarë sipërfaqe me grurë, elb, thekër, tërshërë dhe luledielli dhe do ta dorëzojnë në kapacitetet vendore përpunuese apo blerëse, kumtoi sot Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEU).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle