0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MBPEU-ja fillon me pagesë të paradhënies prej 40 për qind të grantit për bujk të ri

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEU) përmes programit për mbështetje financiare të zhvillimit rural ofron masa për përkrahje të bujqve të rinj përmes masës 112 - ndihmë për bujqit e rinj për fillimin me veprimtari bujqësore, ku ndahet granti në vlerë prej 10.000 euro dhe masa 113 – mbështetje për nxitjen e prodhimit bujqësor, me grant prej 20.000 euro, njofton MBPEU-ja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle