0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Mbledhje komemorative në UEJL për nder të profesoreshës së ndjerë, Emine Zendeli

– Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë sot u organizua mbledhje komemorative për nder të profesoreshës së ndjerë, Emine Zendeli, e cila ishte profesoreshë dhe ish-dekane e Fakultetit Juridik. Para të punësuarve dhe familjes në emër të Universitetit folën rektori, Abdulmenaf Bexheti dhe dekani i Fakultetit Juridik, Adnan Jashari.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle