0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShkup SQ

Mbi 3.000 qytetarë u përfshinë në projektin “Shkupi stërvitet”

Përfundoi projekti “Shkupi stërvitet”, ndërsa gjatë 44 ditëve 3.000 qytetarë të moshës së ndryshme e kanë shfrytëzuar mundësinë që falas të stërvisin dhe të bëjnë rekreacion në ambient të hapur me ekip profesional nga Fakulteti për edukatë fizike. Stërviteshin, kumtoi Qyteti i Shkupit, gjimnastikë, aerobik, pilates, boks, motorikë, jogë, golf dhe futboll, në gjashtë lokacione, nën sy të hapur të 20 profesorëve dhe bashkëpunëtorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle