0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQE përzgjedhur SQEkonomi SQShoqëri SQ

Mbeturinat e tekstilit shans për biznese të reja

Depot dhe sallat e konfeksioneve të tekstilit të Shtipit janë të mbushura me mbeturina të tekstilit. Materiali që mbetet pas qepjes së produkteve tekstile të gatshme magazinohet dhe duhet të kalojë procedurë të veçantë për t'u transportuar në deponinë e qytetit "Treshtena skalla". Kiril Nashkov, përfaqësues i konfeksioneve të tekstilit të Shtipit në klasterin e tekstilit, shprehet se pikërisht këto mbeturina janë pasqyra e keqe para partnerëve të huaj, kur vizitojnë fabrikat për të lidhur kontrata të reja.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle