Ballkan SQBallkan.portal SQServise informuese SQ

Mateva: Zgjedhjet presidenciale në Bullgari do të mbahen më 14 nëntor

Ende nuk ka vendim përfundimtar, por KQZ i Bullgarisë  bashkohet rreth mendimit se do të votojë me një kartelë, tha Rosica Mateva - zëdhënëse dhe zëvendëskryetare e Komisionit. Siç lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Sofja për zgjedhjet "2 në 1", do të furnizohen aparate plotësuese për votim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle