0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Materialet digjitale mësimore për nxënësit e klasës së katërt, të gjitha tekstet shkollore në kohë do të shpërndahen

Librat që i blen dhe shpërndan MASH në kohë do të arrijnë në shkolla,  kumtoi ministrja Milla Carovska. Për klasën e parë shtypen librat  me programe të reja mësimore dhe sipas konceptit të ri për arsim fillor edhe ato në kohë do të shpërndahen. Në klasën e katërt, ku gjithashtu do të punohet  sipas programeve të reja mësimore si dhe në të parën, duhet të fillojë digjitalizimi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle