0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

MASH: Trajnime për trajnues të mentorëve nga kompanitë të cilat marrin pjesë në realizim të konceptit të arsimit dual

Mbi 200 kompani u kyçën në realizim të konceptit të arsimit dual I cili këtë vit dukshëm u zgjerua dhe përfshiu 44 shkolla të mesme profesionale në të cilat u happen gjithsej 97 paralele duale, për dallim nga viti I kaluar kur ekzistonin vetëm 11, ndërkaq në të cilat janë regjistruar rreth 1400 nxënës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle