0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

MASH. Sivjet shpenzimet për furnizimin e librave janë ulur për 10 milionë denarë

Shërbimi pedagogjik dhe ekipi negociator i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës këtë vit arritën përmes negociimit të ulin çmimin e përgjithshëm të blerjes së librave shkollore për 10 milionë denarë, të cilët sipas zgjidhjes aktuale ligjore që e rregullon këtë fushë . miratohen për t'u zbatuar në shkollat në vend dhe për të cilat MASH nuk I posedon të drejtat e autorit, por janë pronë e shtëpive botuese dhe autorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle