0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

MASH: Përpjekjet për arsim të mesëm profesional cilësor i kemi të përbashkëta me vetëqeverisjet vendore dhe kompanitë

Angazhimi për të rritur numrin e të rinjve që kanë aftësi përkatëse për punësim përmes arsimit të mesëm profesional është i lartë në Agjendën 2030 për Zhvillimin e Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle