0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

MASH: Për herë të parë shpallet konkursi për bursa për studime të doktoratës në vend

Nga viti akademik 2021-2022 ministria e Arsimit dhe Shkencës për herë të parë aplikon bursa për studime të doktoratës në vend, me ç'rast plotëson nevojat dhe kërkesat për lehtësimin ekonomik të atyre që vendosin të vazhdojnë ciklin e tretë të studimeve në institucionet e arsimit të lartë në vend. Konkursi tashmë është shpallur dhe mund të shikohet në linkun në vazhdim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle