0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

MASH: Nënshkruhet marrëveshja për lehtësimin e procedurave për njohjen e diplomave dhe gradave shkencore të marra në Maqedoninë e Veriut, Serbi dhe Shqipëri

- Nisma e Ballkanit të Hapur sjell përfitime gjithashtu edhe për arsimin dhe shkencën në rajon, sot në Ohër, përfaqësuesit më të lartë të vendeve që mbështesin këtë iniciativë - Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria nënshkruan një marrëveshje që lehtëson njohjen reciproke të diplomave dhe gradave akademike të lëshuara nga institucionet e arsimit të lartë dhe institucionet e tjera të autorizuara në këto vende.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle