0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

MASH: Në rrjedhë konkurse për punësim të 500 asistentëve arsimorë

Në pesë shkolla fillore me qendër të resurseve në rrjedhë janë konkurset publike për punësim të 500 asistentëve arsimorë, të cilët nga vjeshta do të jenë mbështetje për nxënësit me zhvillim atipik të përfshirë në mësimin e rregullt. Në konkurse mund të paraqiten të gjithë personat të cilët kanë të kryer arsim për: Edukator special dhe rehabilitues, pedagog, psikolog, punëtor social, pedagog social dhe rehabilitues, si dhe ata të cilët plotësojnë kushte për mësimdhënës në mësimin klasor dhe lëndor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle