0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

MASH: Në arsim nuk ka vend për politikë, komuna e Tetovës të angazhohet më shumë për arsimin e gjeneratave të ardhshme

Përpjekjet e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) për modernizimin e arsimit të mesëm profesional dhe përshtatjen e tij me nevojën për kuadër profesional në nivel lokal, jo gjithandej pranohen si qëllimmira. Shembull klasik për këtë është vendimi i komunës së Tetovës ta anulojë eventin e organizuar me këtë rast për të cilin ishim marrë vesh paraprakisht si pjesë e agjendës më të gjerë për dialog me komunitetin e biznesit dhe të gjitha njësitë e vetëqeverisjes lokale në vend, që mbështetet nga projekti “Arsim për punësim” dhe nga Ambasada e Zvicrës, ka reaguar sot MASH-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle