0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

MASH: Libri i parë digjital i matematikës është gjithëpërfshirës, e forcon frymën garuese dhe punën në grupe

– Është bërë inovacion në qasjen për mësimin e matematikës në funksion të realizimit të arritjeve më të larta të nxënësve dhe rritjen e arsimimit funksional në matematikë. Këtë e thonë autorët e librit të parë digjital të matematikës për klasën e katërt, prof.dr. Tatjana Atanasova – Paçemska dhe mësuesit Valdete Alia dhe Dobri Jovevski.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle