0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQ

MASH-i kryen pagesën e granteve për realizim të projekteve shkollore nga fusha e multikulturalizmit

Në vijim është pagesa e granteve për realizim të projekteve shkollore nga fusha e multikultiralizmit. Ministria e Arsimit dhe Shkencës pesë vjet me radhë parashikon mjete nga buxheti isaj, që ndahen për shkollat fillore dhe të mesme për organizimin dhe realizimin e aktiviteteve të cilat kontribuojnë për zhvillim dhe avancim të multikulturalizmit, integrimit ndëretnik dhe tolerancës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle