0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MASH: Damjan Davkov do të shpërblehet për arritjet e larta në garat ndërkombëtare në lëndën e matematikës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës do t’i ndajë dy çmime në të holla nxënësit Damjan Davkov nga Shtipi në bazë të fitimit të vendeve të larta në garat ndërkombëtare në lëndën e matematikës, gjegjësisht për çmimin e medaljes së argjendtë në Olimpiadën e Matematikës Junior Ballkanike dhe për çmimin e medaljes së bronzit në Olimpiadën Ballkanike të Matematikës. Dy garat janë mbajtur në vitin 2020.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle