0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MASH: Afati për dorëzimin e dokumentacionit për bursë studentore është prej më 1 deri më 30 tetor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) i njofton të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së bursës për studentë të realizuar në njërin nga vitet e kaluara akademike, ndërsa të cilët i plotësojnë kushtet kontraktuese për vazhdimin e të njëjtës, se afati për dorëzimin e dokumentacionit në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës fillon më datë 01.10.2022 dhe zgjatë deri më 30.10.2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle