0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

MASH: 17.3 milion denarë për zhvillimin dhe pajisjen e laboratorëve të fakulteteve dhe institucioneve shkencore, thirrja për shpërndarjen e fondeve është në vazhdim

Fonde shtesë për shkencën në vlerë prej 17.3 milion denarë të siguruara nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës përmes buxhetit të saj për vitin 2021, si mbështetje për zhvillimin e infrastrukturës laboratorike brenda institucioneve shkencore dhe të arsimit të lartë, me qëllim rritjen e vëllimit të kërkimit shkencor përmes realizimit të projekteve me interes të veçantë dhe publik. Për këtë qëllim, sot u publikua një thirrje publike, e cila mund të shihet në lidhjen e mëposhtme, për të cilën mund të aplikojnë institucionet që punojnë dhe kontribuojnë në fushën e shkencës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle