0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

“Masë kritike” gjatë natës për siguri më të madhe në komunikacion

Shoqata joformale për çiklizmën urban "Në biçikletë" e organizon Masën e 87-të kritike të titulluar "Kërkojmë masa për bishat e natës". Ajo është e përkushtuar në sigurinë në trafik dhe në ndryshimet sistematike që duhet të bëhen që të mbrohen kategoritë më të cenueshme të qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle