0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Masat kufizuese në Perëndim e kanë zvogëluar numrin e mërgimtarëve dhe dasmave në rajonin e Kërçovës

Tradicionalisht pjesa e dytë e pushimit vjetor mërgimtarët e Kërçovës dhe të rajonit të Kërçovës e shfrytëzojnë rreth Viti të Ri, periudhë kur duan me të afërmit e tyre në vend tap resin natën më të hareshme, ndërsa ka edhe të tillë të cilët gjatë vjeshtës ose diçka më here kanë pasur fejesë, të bëjnë dasëm për fëmijët  e tyre. Kështu, rreth Vitit të Ri praktikohet të bëhen më shumë dasma të mërgimtarëve të cilët në dy vitet e fundit, për shkak të pandemisë janë në numër më të vogël.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle