0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Marrëveshje për partneritet strategjik të trupave rregullatorë për revizion të Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

Në bazë të marrëveshjes së Prespës me të cilën Republika e Greqisë vullnetarisht u obligua t’i ndihmojë institucionet e RMV-së në pjesën e eurointegrimeve Këshilli për avancim dhe mbikëqyrje të revizionit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (KAMR) dhe Këshilli helen për mbikëqyrje të standardeve kontabiliste dhe revizore sot në Athinë do të nënshkruajnë marrëveshje për partneritet strategjik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle