0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Marrëveshje për ndërveprim midis Ministrisë së Drejtësisë dhe të disa institucioneve

Në Qeveri sot do të nënshkruhen marrëveshje për ndërveprim midis Ministrisë së Drejtësisë dhe grupit të institucioneve si Ministria e Punëve të Brendshme, Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Agjencisë për aviacion civil M-NAV, Drejtorisë për polici financiare, Drejtorisë për zbulim financiar, Regjistrit qendror, Drejtorisë doganore dhe Komisionit shtetëror të zgjedhjeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle