0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniMKD-AL SQPolitikë SQ

Marrëveshja e Prespës dhe edu-horizontet e reja maqedonaso-greke

Bashkësitë akademike nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia me Marrëveshjen e Prespës morën edu-horizonte të reja për bashkëpunim të ndërsjellë ndërkombëtar. Kjo është mundësuar veçanërisht nga neni 15 i Marrëveshjes i cili i referohet bashkëpunimit në fushën e shkencës, arsimit dhe hulumtimit, fushën kreative për ekspertët e lartë profesional maqedonas dhe grekë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle