0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Mariçiq: Qytetarët tashmë e vërejnë rolin proaktiv të Këshillit Gjyqësor

Kënaqësi nga rezultatet dhe ritmit të zbatimit të reformave në gjyqësor  shprehu sot ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiqi në fjalimin e dialogut për politika publike "Implementimi i Strategjisë për reforma në sektorin gjyqësor 2017-2022 me Plan të Veprimit - deri ku jemi dhe çfarë më tej", që po mbahet në organizim të Institutit për Politikë Evropiane. Në mënyrë shtesë, paralajmëroi  masa të reja me qëllim të përforcimit të shtetit ligjor, kumtuan nga Ministria e Drejtësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle