0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Mariçiq: Në vitin 2022 më shumë mjete financiare për gjykatat

Ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiq në fjalimin e tij në prezantimin e "Analizës funksionale të gjykatave themelore dhe planit për përmirësimin e gjykatave themelore në RMV" të përgatitur nga Qendra për Hulumtime dhe Analiza Juridike me mbështetjen e ambasadës britanike, tha se në buxhetin e vitit të ardhshëm janë planifikuar më shumë mjete financiare për gjykatat. Kjo do të forcojë gjyqësorin financiarisht dhe personelin dhe duhet të pasohet nga procedura gjyqësore efikase dhe cilësore, tha Mariçiq.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle