0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Mariçiq: Me ligje të reja deri në luftë efikase kundër korrupsionit

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq në konferencë përfundimtare “ Progresi në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në kontekst të Planit për luftë kundër korrupsionit”, e theksoi mbështetjen që Ministria e Drejtësisë e jep në zbatimin e projekteve dhe aktiviteteve nga Aksioni 21 për standard evropian në shtëpi, përmes realizimit të axhendës së parashikuar ligjvënëse dhe duke i zbatuar reformat.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle