0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Mariçiq: Mbështetje e re nga BE-ja për një proces më të shpejtë dhe më të lehtë të negociatave

Në Sekretariatin për Çështje Evropiane, në prag të fillimit të projektit të ri “Mbështetje për reformat e politikave, anëtarësimin dhe efektivitetin (SUPRAE)”, financuar nga Bashkimi Evropian, u mbajt takimi i parë ku morën pjesë zëvendëskryeministri përgjegjës për çështjet evropiane dhe kryenegociatori me BE-në, Bojan Mariçiq, dhe shefi i departamentit të bashkëpunimit të delegacionit të BE-së, Shtefen Hudolin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle