0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Mariçiq: Do ta bëjmë balancin e nevojshëm në ligjin për prejardhjen e pronës

Te ne në vitet e fundit tema e konfiskimit të pronës së fituar në mënyrë ilegale është lartë në agjendën tonë, kemi rast të korrupsionit të lartë ku ka paragjykime lidhur me konfiskimin e cila vështirë zbatohet në praktikë, por kemi edhe përgatitje të ligjit për prejardhjen e pronës e cila do të mundësojë lehtësimin e këtyre procedurave dhe rritjen e instrumentit të konfiskimit atje ku nevojitet, ka thënë ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq në pres konferencën e përbashkët me kryetarin e Gjykatës evropiane për të drejtat e njeriut, Robert Spano dhe drejtorin programor të Ballkanit Perëndimor në Qendrën Aire, Biljana Brajtvejt.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle