0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Mariçiç në FEFSH: Reforma e administratës publike bëhet pjesë e procesit të negociatave për herë të parë

Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar  për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq sot ka marrë pjesë në "Forumin Ekonomik dhe Financiar të Shkupit", në panelin kushtuar "Sfidave të reja për qeverisje të mirë", ku theksoi se është duke u përgatitur një Strategji e re për Reformën e Administratës Publike 2023 - 2030. me të cilën synon rritjen e efikasitetit dhe efektivitetit të institucioneve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle